Βοηθήματα για το χειρόφρενο

847.50€

Ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και τον τύπο της διασκευής η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί. Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε την άδεια κυκλοφορίας για ολοκληρωμένη ενημέρωση. Η μελέτη για το είδος της διασκευής και την κοστολόγηση αγοράς, τοποθέτησης και επιθεώρησης από το ΚΤΕΟ είναι δωρεάν.

Αυτά τα βοηθήματα χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς με αναπηρίες στο δεξί χέρι ή και στα δύο χέρια, σε οχήματα εξοπλισμένα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και υδραυλικό τιμόνι.

HΛΕΚΤΡΙΚΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ FS 503Β

Αυτή η συσκευή αποτελείται από ένα εύκολα προσβάσιμο κουμπί LED που βρίσκεται στο ταμπλό και ελέγχει ηλεκτρικά το χειρόφρενο. Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του χειρόφρενου είναι πολύ απλή και γρήγορη. Μετά το πάτημα του κουμπιού την πρώτη φορά, το κόκκινο φως θα αναβοσβήνει μέχρι να εφαρμοστεί πλήρως το φρένο. Το φρένο μπορεί να απελευθερωθεί πατώντας το ίδιο κουμπί για δεύτερη φορά.

ΧΕΡΟΥΛΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ FFAM 197

Η συσκευή αποτελείται από μια λαβή τοποθετημένη στο μοχλό χειρόφρενου: μια ελαφριά πίεση στη λαβή διευκολύνει τη χρήση του χειρόφρενου.

Η τοποθέτηση της διασκευής εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος και οι ώρες τοποθέτησης είναι από 1 έως 8 ώρες με κόστος 30 € ανά ώρα.

Πιστοποίηση CE – Εγγύηση 3 ετών