Βοηθητικές λειτουργίες απλωμένες στην καμπίνα 197/10

585€

Ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και τον τύπο της διασκευής η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί. Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε την άδεια κυκλοφορίας για ολοκληρωμένη ενημέρωση. Η μελέτη για το είδος της διασκευής και την κοστολόγηση αγοράς, τοποθέτησης και επιθεώρησης από το ΚΤΕΟ είναι δωρεάν.

Αυτή η συσκευή επιτρέπει τον έλεγχο των βοηθητικών λειτουργιών (όπως οι δείκτες κατεύθυνσης, η κόρνα, τα φώτα, οι υαλοκαθαριστήρες και τα φώτα κινδύνου) πιέζοντας ορισμένους διακόπτες στο εσωτερικό του χώρου του αυτοκινήτου.

Χρησιμοποιείται από τους οδηγούς με αναπηρίες και στα δύο άνω άκρα. Για να το εγκαταστήσετε, χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και υδραυλικό τιμόνι.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά προσαρμοσμένο προϊόν, καθώς επιτρέπει τη δημιουργία λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες του πελάτη και στις δυνατότητες του αυτοκινήτου όσο το δυνατόν καλύτερα.

Οι δείκτες κατεύθυνσης, για παράδειγμα, μπορούν να ελέγχονται με δύο διακόπτες τοποθετημένους στο προσκέφαλο, έναν στα αριστερά και έναν προς τα δεξιά..Για να ενεργοποιήσετε τα φώτα και τους υαλοκαθαριστήρες, μπορείτε να προσαρμόσετε ένα λεπτό πληκτρολόγιο με μερικούς μικροδιακόπτες που θα ενεργοποιούνται από τον αγκώνα στο υποβραχιόνιο. Αυτά τα χειριστήρια μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στην πόρτα του οδηγού, προσθέτοντας τις λειτουργίες του μπροστινού και του πίσω υαλοκαθαριστήρα. Εναλλακτικά είναι δυνατή η τοποθέτηση στο πάτωμα, κοντά στο βάθρο του ποδιού του οδηγού, μίας διαμορφωμένης πλάκας με τα προαναφερθέντα χειριστήρια ή μόνο μερικά από αυτά.

Θα είναι πάντα δυνατή η χρήση των αρχικών βοηθητικών χειριστηρίων αποσυνδέοντας τη συσκευή, μέσω ενός διακόπτη τοποθετημένου σε μία άνετη θέση εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι διακόπτες.

Η τοποθέτηση της διασκευής εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος και οι ώρες τοποθέτησης είναι ανάλογα με την περίπτωση με κόστος 30 € ανά ώρα.

Πιστοποίηση CE – Εγγύηση 3 ετών