Οριζόντιος μοχλός πέδησης LF12

590€

Ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και τον τύπο της διασκευής η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί. Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε την άδεια κυκλοφορίας για ολοκληρωμένη ενημέρωση. Η μελέτη για το είδος της διασκευής και την κοστολόγηση αγοράς, τοποθέτησης και επιθεώρησης από το ΚΤΕΟ είναι δωρεάν.

Ο μοχλός πέδησης ‘LF12″ κάνει τον έλεγχο της πέδησης χειροκίνητο, με τη μεταφορά του από το πεντάλ στο τιμόνι. Μπορεί να εγκατασταθεί σε αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σειριακό κιβώτιο ή αυτόματο συμπλέκτη. Αντιπροσωπεύει μια ιδανική λύση οδήγησης για τους οδηγούς με μερική ή πλήρη έλλειψη λειτουργικότητας των κάτω άκρων.

Για να φρενάρετε είναι αρκετό να ωθήσετε το μοχλό προς τα εμπρός, προς το ταμπλό. Μπορεί να εγκατασταθεί στη δεξιά ή στην αριστερή πλευρά του τιμονιού.

Η λαβή μοχλού αποτελείται από ένα διακόπτη κατασκευασμένο από υλικό το οποίο δεν μεταδίδει τη θερμότητα ή το κρύο στο χέρι. Μπορεί να είναι εξοπλισμένο με τρία κουμπιά: κόρνα, σύστημα hill holder brake και διάταξη εξοικονόμησης ενέργειας.

Η διάταξη εξοικονόμησης ενέργειας (σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρονικό επιταχυντή) μειώνει την ισχύ του οχήματος: όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, η ισχύς του αυτοκινήτου μειώνεται έτσι ώστε να είναι έτοιμη για εκείνες τις καταστάσεις που απαιτούν ιδιαίτερη ομαλή οδήγηση (π.χ. νέοι οδηγοί, ελιγμοί στάθμευσης ή απλώς κίνηση στην πόλη, προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμων).

Για την εμπλοκή του συστήματος hill holder, απλά ασκήστε πίεση στο μοχλό και πατήστε το αντίστοιχο κουμπί. Για να απεμπλακεί, απλά πατήστε το μοχλό προς τα κάτω και αφήστε τον.

Το προϊόν αυτό έχει εγκριθεί από την EMC, καθώς έχει και σήμανση CE.

Αυτό το προϊόν έχει 5 χρόνια εγγύηση από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η λαβή και η τοποθέτηση.

Η τοποθέτηση της διασκευής εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος και οι ώρες τοποθέτησης είναι από 2 έως 4 ώρες με κόστος 30 € ανά ώρα.

Πιστοποίηση CE – Εγγύηση 5 ετών