Πεντάλ γκαζιού αριστερού ποδιού DSSA & DSSE

265 €

Ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και τον τύπο της διασκευής η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί. Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε την άδεια κυκλοφορίας για ολοκληρωμένη ενημέρωση. Η μελέτη για το είδος της διασκευής και την κοστολόγηση αγοράς, τοποθέτησης και επιθεώρησης από το ΚΤΕΟ είναι δωρεάν.

Κωδικός Προϊόντος: DS-SA197 Κατηγορίες: ,

Επιταχυντές (πεντάλ) αριστερού ποδιού μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, στα αριστερά του πεντάλ φρένου, επιτρέποντας την επιτάχυνση με το αριστερό πόδι.

DSSA 196 flip up

Το νέο αυτό προϊόν τοποθετείται εύκολα και γρήγορα και δεν στερεώνεται στο πλαίσιο του αυτοκινήτου. Χάρη στο καινοτόμο σύστημα αναστροφής, το DSSA196 και το προστατευτικό του πεντάλ μπορούν εύκολα να περιστρέφονται προς τα πάνω, επιτρέποντας έτσι την οδήγηση του αυτοκινήτου με την αρχική μορφή των πεντάλ.

DSSA 197

Ο επιταχυντής αριστερού ποδιού DSSA 197 είναι μία μηχανική συσκευή που στερεώνεται στο πάτωμα του αυτοκινήτου και μπορεί εύκολα και γρήγορα να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί. Το αυθεντικό πεντάλ καθίσταται απρόσιτο μέσω ενός προστατευτικού πεντάλ, που αποτρέπει τυχόν ακούσια επιτάχυνση με το δεξί πόδι.

DSSE 10EL

Το DSSE 10EL είναι ένας επιταχυντής ποδιού, παρόμοιος με τον πρωτότυπο, ο οποίος είναι τοποθετημένος στα αριστερά του πεντάλ φρένου.  Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα οχήματα με ηλεκτρονικό επιταχυντή ποδιού.

Για λόγους ασφάλειας, σε κάθε εκκίνηση του κινητήρα τίθεται σε λειτουργία το αρχικό πεντάλ γκαζιού, αλλά ο οδηγός μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει το αριστερό πεντάλ πιέζοντας ένα διακόπτη LED τοποθετημένο στο ταμπλό. Αφού επιλεχθεί το επιθυμητό πεντάλ, δεν θα είναι πλέον δυνατό να τροποποιήσετε την επιλογή σας, εκτός εάν σταματήσετε και εκκινήσετε ξανά τον κινητήρα.

Εάν δεν χρησιμοποιείται, το DSSE 10EL μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί.

Η τοποθέτηση της διασκευής εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος και οι ώρες τοποθέτησης είναι από 2 έως 6 ώρες με κόστος 30 € ανά ώρα.

Πιστοποίηση CE – Εγγύηση 3 ετών