Στεφάνη επιτάχυνσης πάνω από το τιμόνι ΚS

1185€

Ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και τον τύπο της διασκευής η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί. Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε την άδεια κυκλοφορίας για ολοκληρωμένη ενημέρωση. Η μελέτη για το είδος της διασκευής και την κοστολόγηση αγοράς, τοποθέτησης και επιθεώρησης από το ΚΤΕΟ είναι δωρεάν.

Το ‘KS Wireless’είναι ένας επιταχυντής γκαζιού.

Μία στεφάνη τοποθετείται πάνω από το τιμόνι και επιτρέπει στους οδηγούς με μειωμένη κινητικότητα των κάτω άκρων να οδηγούν με πλήρη αυτονομία. Εύκολη στη χρήση, αυτή η συσκευή επιτρέπει την επιτάχυνση με ελαφριά πίεση στη στεφάνη.

Χάρη στην τεχνολογία ‘Wireless”, λειτουργεί 100% χωρίς καλώδια. Το ‘KS Wireless’ δεν απαιτεί ενσύρματες ηλεκτρονικές συνδέσεις μεταξύ της στεφάνης και του τιμονιού, μειώνοντας έτσι τον χρόνο εγκατάστασης και χωρίς να αλλάζει η αισθητική από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Αυτός ο επιταχυντής της Kivi διατίθεται σε δύο μοντέλα, είτε σταθερός είτε αποσπώμενος :

ο πρώτος είναι σταθερά στερεωμένος στο τιμόνι με προσαρμογέα τροχού.

Ο δεύτερος, χάρη σε ένα σύστημα ελατηρίων, μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί σε περίπτωση που ο οδηγός δεν τον χρειάζεται.

Αυτή η συσκευή, όπως και όλοι οι άλλοι επιταχυντές της Kivi, διαθέτει σύστημα ‘economy mode’που μπορεί να μειώσει την ισχύ του αυτοκινήτου (έως και 60%) για να διευκολύνει τις συνθήκες οδήγησης στους μαθητές, καθώς και στους έμπειρους οδηγούς στους δύσκολους ελιγμούς στάθμευσης ή οπισθοπορείας. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, μειώνει τη κατανάλωση καυσίμου.

Αυτή η συσκευή μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σειριακή μετάδοση ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων εάν είναι εφοδιασμένη με συμπλέκτη με servo και είναι διαθέσιμη στην έκδοση με διασύνδεση αλλά και με υποβοήθηση μοτέρ.

Αυτή η στεφάνη συνδυάζεται συνήθως με μοχλό φρένων LF901 ή LF12.

Η τοποθέτηση της διασκευής εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος και οι ώρες τοποθέτησης είναι από 4 έως 8 ώρες με κόστος 30 € ανά ώρα.

Πιστοποίηση CE – Εγγύηση 5 ετών