Στεφάνη επιτάχυνσης πάνω από το τιμόνι ΚS

1185 €

Ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και τον τύπο της διασκευής η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί. Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε την άδεια κυκλοφορίας για ολοκληρωμένη ενημέρωση. Η μελέτη για το είδος της διασκευής και την κοστολόγηση αγοράς, τοποθέτησης και επιθεώρησης από το ΚΤΕΟ είναι δωρεάν.

Κωδικός Προϊόντος: KS-WIRELESS-F Κατηγορίες: ,

Το ‘KS Wireless’είναι ένας επιταχυντής γκαζιού.

Μία στεφάνη τοποθετείται πάνω από το τιμόνι και επιτρέπει στους οδηγούς με μειωμένη κινητικότητα των κάτω άκρων να οδηγούν με πλήρη αυτονομία. Εύκολη στη χρήση, αυτή η συσκευή επιτρέπει την επιτάχυνση με ελαφριά πίεση στη στεφάνη.

Χάρη στην τεχνολογία ‘Wireless”, λειτουργεί 100% χωρίς καλώδια. Το ‘KS Wireless’ δεν απαιτεί ενσύρματες ηλεκτρονικές συνδέσεις μεταξύ της στεφάνης και του τιμονιού, μειώνοντας έτσι τον χρόνο εγκατάστασης και χωρίς να αλλάζει η αισθητική από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Αυτός ο επιταχυντής της Kivi διατίθεται σε δύο μοντέλα, είτε σταθερός είτε αποσπώμενος :

ο πρώτος είναι σταθερά στερεωμένος στο τιμόνι με προσαρμογέα τροχού.

Ο δεύτερος, χάρη σε ένα σύστημα ελατηρίων, μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί σε περίπτωση που ο οδηγός δεν τον χρειάζεται.

Αυτή η συσκευή, όπως και όλοι οι άλλοι επιταχυντές της Kivi, διαθέτει σύστημα ‘economy mode’που μπορεί να μειώσει την ισχύ του αυτοκινήτου (έως και 60%) για να διευκολύνει τις συνθήκες οδήγησης στους μαθητές, καθώς και στους έμπειρους οδηγούς στους δύσκολους ελιγμούς στάθμευσης ή οπισθοπορείας. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, μειώνει τη κατανάλωση καυσίμου.

Αυτή η συσκευή μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σειριακή μετάδοση ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων εάν είναι εφοδιασμένη με συμπλέκτη με servo και είναι διαθέσιμη στην έκδοση με διασύνδεση αλλά και με υποβοήθηση μοτέρ.

Αυτή η στεφάνη συνδυάζεται συνήθως με μοχλό φρένων LF901 ή LF12.

Η τοποθέτηση της διασκευής εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος και οι ώρες τοποθέτησης είναι από 4 έως 8 ώρες με κόστος 30 € ανά ώρα.

Πιστοποίηση CE – Εγγύηση 5 ετών