Χειριστήριο περιστροφικό φρένου/γκαζιού RT12

1200 €

Ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και τον τύπο της διασκευής η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί. Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε την άδεια κυκλοφορίας για ολοκληρωμένη ενημέρωση. Η μελέτη για το είδος της διασκευής και την κοστολόγηση αγοράς, τοποθέτησης και επιθεώρησης από το ΚΤΕΟ είναι δωρεάν.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ RT12

Αυτά τα χειροκίνητα χειριστήρια επιτρέπουν στα άτομα με αναπηρίες τόσο στα κάτω άκρα όσο και στο ένα ή και στα δύο άνω άκρα τους να διαχειρίζονται την επιτάχυνση και το φρενάρισμα χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια τους.

Πιέζοντας τη λαβή προς τα κάτω επιταχύνετε, ενώ πιέζοντας τη λαβή προς το ταμπλό φρενάρετε.

 Τοποθετούνται στη στήλη του τιμονιού αριστερά ή δεξιά, ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού. Η τοποθέτησή τους δεν επηρεάζει το άνοιγμα του αερόσακου, δεν εμποδίζει την πρόσβαση στα χειριστήρια οδήγησης και δεν περιορίζει τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τους αρχικούς ελέγχους του αυτοκίνητου.

Σύμφωνα με τις ανάγκες των οδηγών, μπορούν να τοποθετηθούν διαφορετικά είδη λαβών σε αυτά τα χειριστήρια χειρός. Τα κουμπιά για το hill holder brake, την κόρνα του αυτοκινήτου και τις βοηθητικές λειτουργίες (όπως οι ενδεικτικές λυχνίες, τα φώτα και οι υαλοκαθαριστήρες) μπορούν να τοποθετηθούν στις χειρολαβές, εκτός εάν ο οδηγός προτιμά να βρίσκονται σε ένα τηλεχειριστήριο ή σε άλλο σημείο του οχήματος ( π.χ. προσκέφαλο, πόρτα ή υποβραχιόνιο). Ανά πάσα στιγμή είναι δυνατή η χρήση των πρωτότυπων βοηθητικών λειτουργιών του οχήματος.

Σύμφωνα με το μοντέλο του οχήματος όπου πρέπει να εγκατασταθούν, τα χειριστήρια αυτάς είναι διαθέσιμα με σύστημα διασύνδεσης ή με σύστημα κινητήρα. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι εξοπλισμένα με σύστημα ασφάλειας που κόβει την επιτάχυνση κατά την πέδηση.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η λαβή και η τοποθέτηση.

Η τοποθέτηση της διασκευής εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος και οι ώρες τοποθέτησης είναι από 3 έως 8 ώρες με κόστος 30 € ανά ώρα.

Πιστοποίηση CE – Εγγύηση 3 ετών