Χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι PV3000

820 €

Ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και τον τύπο της διασκευής η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί. Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε την άδεια κυκλοφορίας για ολοκληρωμένη ενημέρωση. Η μελέτη για το είδος της διασκευής και την κοστολόγηση αγοράς, τοποθέτησης και επιθεώρησης από το ΚΤΕΟ είναι δωρεάν.

Κωδικός Προϊόντος: PV3000-SPE Κατηγορίες: ,

Αυτός ο μεταδότης βοηθητικών λειτουργιών στο τιμόνι χρησιμοποιείται από οδηγούς με αναπηρίες σε ένα άνω άκρο ή ημιπληγία. Είναι μια υπέρυθρη συσκευή που ομαδοποιεί τις κύριες λειτουργίες στο τιμόνι, όπως τα φώτα (φώτα χαμηλής και υψηλής σκάλας), ενδεικτικές λυχνίες, υαλοκαθαριστήρες, εκτοξευτήρες νερού, κόρνα και φώτα κινδύνου. Αυτός ο μεταδότης διαθέτει επίσης ένα κουμπί «K», στο οποίο μπορεί να συνδεθεί μια προαιρετική λειτουργία.

Το PV 3000 μπορεί να τοποθετηθεί είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά στο τιμόνι και, με το παρεχόμενο κιτ προσαρμογής, είναι δυνατόν να αποφασίσετε εάν θα το έχετε σταθερό (ο μεταδότης μετατοπίζεται μαζί με το τιμόνι) ή περιστρεφόμενο (ο μεταδότης γυρίζει ανεξάρτητα από το τιμόνι). Συνιστάται να το χρησιμοποιείτε στην περιστρεφόμενη έκδοση για να το έχετε πάντα μπροστά και να το χρησιμοποιείτε με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο σε οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης. Ο οπίσθιος φωτισμός των κουμπιών μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο πατώντας ένα κουμπί.

Όταν δεν χρησιμοποιείται, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, αφήνοντας μόνο τον προσαρμογέα τροχού στο τιμόνι.

Στην τιμή περιλαμβάνονται το χειριστήριο PV3000, ο προσαρμογέας για το τιμόνι και τα μεταφορικά. Δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση.

Η τοποθέτηση της διασκευής εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος και οι ώρες τοποθέτησης είναι από 2 έως 10 ώρες με κόστος 30 € ανά ώρα.

Πιστοποίηση CE – Εγγύηση 5 ετών