Προϊόντα

Ανυψωτήρας αναπηρικού αμαξιδίου K-LIFT 140

Ο ανυψωτήρας K-LIFT 140 συνδεδεμένος με έναν βραχίονα, διευκολύνει τη φόρτωση του αναπηρικού αμαξιδίου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

1685 €

Ανυψωτήρας ατόμων “COMBI” K-PPL100

Ο K-PPL100 είναι ένας ανυψωτήρας για τη μεταφορά ατόμων σε αυτοκίνητα. Είναι κατάλληλος για υπερυψωμένα οχήματα, όπως τα minivan, τα SUV και τα επαγγελματικά οχήματα.

1760 €

Ανυψωτήρας ατόμων K-PL100

Ο K-PL100 είναι ένας ανυψωτήρας για τη μεταφορά ατόμων από το αναπηρικό αμαξίδιο στο κάθισµα του αυτοκινήτου και το αντίστροφο τόσο στην θέση του οδηγού όσο και του συνοδηγού.

1580 €

Βοηθητικές λειτουργίες απλωμένες στην καμπίνα 197/10

Ευρωπαϊκός κωδικός διασκευής: 35.05

Αυτή η συσκευή επιτρέπει τον έλεγχο των βοηθητικών λειτουργιών (όπως οι δείκτες κατεύθυνσης, η κόρνα, τα φώτα, οι υαλοκαθαριστήρες και τα φώτα κινδύνου) πιέζοντας ορισμένους διακόπτες στο εσωτερικό του χώρου του αυτοκινήτου.

585 €

Βραχίονας ανύψωσης αναπηρικού αμαξιδίου VCC205

Ο Βραχίονας ανύψωσης αναπηρικού αμαξιδίου είναι ένας αρθρωτός βραχίονας που στερεώνετε στο πάνω μέρος της κολόνας του αυτοκινήτου. Επιτρέπει στον οδηγό να φορτώνει χειροκίνητα πτυσσόμενα αναπηρικά αμαξίδια σε αυτοκίνητα τριών ή πέντε θυρών.

790 €

Βραχίονας φόρτωσης αναπηρικού αμαξιδίου RCC 205

Ο Βραχίονας φόρτωσης αναπηρικού αμαξιδίου RCC 205 διευκολύνει τη φόρτωση της αναπηρικής καρέκλας πίσω από το κάθισμα του οδηγού. Μπορεί να τοποθετηθεί σε σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα με 5 πόρτες, όπου υπάρχει ή τοποθετείται μια συρόμενη πόρτα.

2880 €

Επέκταση πεντάλ

Ευρωπαϊκός κωδικός διασκευής: 35.01

Η επέκταση πεντάλ είναι ένα βοήθημα, που επιτρέπει οδηγούς, με δυσκολία πρόσβασης στα πεντάλ (λόγω μήκους),  να οδηγούν με ευκολία οποιοδήποτε αυτοκίνητο, χωρίς μετατροπή της θέσης οδήγησης.

140 €

Ηλεκτρική πλάκα ανασήκωσης RE205

Η ηλεκτρική πλάκα ανασήκωσης έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την είσοδο και έξοδο στο αυτοκινήτου. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για αυτοκίνητα όπως τα Minivan, όπου το κάθισμα του οχήματος είναι υψηλότερο από το συνηθισμένο.

1220 €

Ηλεκτρική συρόμενη πόρτα αυτοκινήτου PR 205

Η ηλεκτρική συρόμενη πόρτα αυτοκινήτου είναι χρήσιμη για τη φόρτωση ενός χειροκίνητου και πτυσσόμενου αναπηρικού αμαξιδίου στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

1635 €

Ηλεκτρικό χειρόφρενο FS 503Β

Ευρωπαϊκός κωδικός διασκευής: 20.09

Αυτό το βοήθημα για το χειρόφρενο, χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς με αναπηρίες στο δεξί χέρι ή και στα δύο χέρια, σε οχήματα εξοπλισμένα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

847,50 €

Κάθετος μοχλός πέδησης LF901

Ευρωπαϊκός κωδικός διασκευής: 20.06

Ο κάθετος μοχλός πέδησης 'LF901" μεταφέρει τον χειρισμό του φρένου στο χέρι, σε ένα μοχλό κοντά στο τιμόνι. Μπορεί να εγκατασταθεί σε αυτοκίνητα με αυτόματο ή σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων.

485 €

Κατακόρυφος Μοχλός Πέδησης PUSH

Ευρωπαϊκός κωδικός διασκευής: 20.06

Το κατακόρυφο φρένο HT-PUSH λειτουργεί μέσω μιας φυσικής ώθησης του μοχλού προς τα εμπρός. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην εργονομία και το σχεδιασμό.

700 €