Εγκατάσταση συστημάτων σε TOYOTA Corolla 2000

Περιγραφή

Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο (Toyota corolla, έτος κατασκευής 2000), τοποθετήσαμε τρία συστήματα και το χρησιμοποιούμε για την εκπαίδευση και εξέταση των υποψηφίων οδηγών και οδηγών, που χρησιμοποιούν διασκευασμένο όχημα.

Τα συστήματα που έχουν τοποθετηθεί είναι:

PV3000, χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι, χρησιμοποιείται από οδηγούς με αναπηρίες σε ένα άνω άκρο ή ημιπληγία. Είναι μια υπέρυθρη συσκευή που ομαδοποιεί τις κύριες λειτουργίες στο τιμόνι, όπως τα φώτα (φώτα χαμηλής και υψηλής σκάλας), ενδεικτικές λυχνίες, υαλοκαθαριστήρες, εκτοξευτήρες νερού, κόρνα και φώτα κινδύνου. Αυτός ο μεταδότης διαθέτει επίσης ένα κουμπί «K», στο οποίο μπορεί να συνδεθεί μια προαιρετική λειτουργία.

Χειριστήριο φρένου/γκαζιού PUSH&PULL CT08, χρησιμοποιείται από οδηγούς με αναπηρίες στα κάτω άκρα. Τραβώντας το μοχλό προς τον εαυτό σας επιταχύνετε, ενώ σπρώχνοντας το μοχλό προς το ταμπλό φρενάρετε.

Πεντάλ γκαζιού αριστερού ποδιού DSSA, χρησιμοποιείται από οδηγούς με αναπηρία στο δεξί πόδι. Ο επιταχυντής αριστερού ποδιού DSSA 197 είναι μία μηχανική συσκευή που στερεώνεται στο πάτωμα του αυτοκινήτου και μπορεί εύκολα και γρήγορα να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί. Το αυθεντικό πεντάλ καθίσταται απρόσιτο μέσω ενός προστατευτικού πεντάλ, που αποτρέπει τυχόν ακούσια επιτάχυνση με το δεξί πόδι.

Όλα τα εξαρτήματα έχουν τοποθετηθεί από εξουσιοδοτημένο, πιστοποιημένο πρόσωπο συνεργάτη της εταιρίας μας. Το αυτοκίνητο είναι διαπιστευμένο και χαρακτηρισμένο ως εκπαιδευτικό

Το αυτοκίνητο όπως είναι διασκευασμένο, καλύπτει ένα μεγάλο εύρος διασκευών, είναι εύχρηστο και δεν χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος να κάνει καμία ενέργεια.

Δοκιμάστε πριν ξεκινήσετε

Η πάγια τακτική μας είναι, ο ενδιαφερόμενος να δοκιμάζει πριν αποφασίσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν δοκιμή.